FAQ

Du vil gerne høre mere om hvordan det er at være webcam model, så her har vi samlet nogle af de mest gængse spørgsmål, og deres svar.

Har du andre spørgsmål, så tag endelig fat på os via vores kontakt formular.

Hvor meget kan jeg tjene som webcam model?

  • Din indtjening afhænger af mange ting, såsom hvilke type af shows du laver, hvor ofte du er på, hvor længe du er på, og mange andre ting. Men vi har modeller der har tjent op til 10.000 kroner om ugen

Hvad kræver det at blive webcam model?

  • Det kræver ikke ret meget at starte med at tjene penge som model. Du skal have et godt webcam, der er flere gode derude, og vi kan anbefale dig et hvis du er i tvivl. Desuden skal du være fyldt 18 år, og kunne fremvise gyldig billedlegitimation. Sidste ting du skal bruge er en dansk bankkonto, så vi kan overføre din betaling til dig.

Hvor tit skal jeg være online?

  • Vi har ikke noget krav til hvor tit du skal være online, men din indtjening hænger nøje sammen med hvor tit og hvor længe du er online. Hvis du skal på ferie, eller være væk i længere tid, så giv os gerne lige besked.

Hvor meget må jeg tage for et show?

  • Du bestemmer selv hvor meget du tager for dine shows, men du skal bare lige tænke på, at hvis prisen bliver for høj, så er der måske kun 1-2 shows om dagen du kan lave. Hvis prisen er lavere, så kommer du med al sandsynlighed til at lave flere shows, og dermed tjene mere. Vi anbefaler at du starter på omkring 20 kr i minuttet, derfra kan du selv finde ud af hvad der er den rigtige pris for dig.

Kan jeg tjene på andre ting?

  • Du kan tage billeder, optage videoer og sælge dem. Der er også mulighed for, at du kan sælge trusser, eller hvad du nu end gerne vil sælge igennem siden her.